Аутор Тема: Спортско друштво Црвена звезда  (Прочитано 49069 пута)

0 чланова и 1 гост прегледају ову тему.

На мрежи Лазар26

 • Члан ФК
 • ****
 • Поруке: 4.866
 • Репутација: +2912/-1708
 • Нема изговора-СВИ НА СТАДИОН!
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #100 послато: 23 Август 2014, 02:29:14 »
Хвала ти на овим подацима мајсторе :ziveli2: Негде сам чак гледао слично овако, и на крају испало да смо ми трофејнији. Па ми већ следеће године можемо их престићи, само ми је жао ватерпола што се екипа распала, штета. Биће тешко поново освојити све
Надам се да ћемо у кошарци коначно освојити титулу.

На мрежи Nine33

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 2.818
 • Репутација: +2275/-1160
 • Nek' se Marakani vrate slavni dani!
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #101 послато: 23 Август 2014, 02:39:19 »
Uh, kakav je posao ovde odradjen, divim ti se. Vjerujem da su dani i dani ulozeni u ovo.

Ван мреже gromiko

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.531
 • Репутација: +687/-170
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #102 послато: 23 Август 2014, 14:42:32 »
Nije mi žao što sam dugo prikupljao sve ovo nego što i dalje nemam baš sve. Inače u odnosu na predhodne podatke mi imamo još dve titule (atletika žene i streljaštvo žene malokalibarski pištolj) i 1 kup (ragbi).
Što se tiče sledeće sezone, prvi favorit u odbojci, vaterpolu i rukometu neće biti ni Zvezda ni Partizan, dok u fudbalu i košarci niko drugi ne može da uzme. Biće zabavna ženska odbojka gde će se boriti Zvezda i Vizura (nema više Partizana). Ostalo manje više isto osim što smo glavni favoriti u stonom tenisu.

Ван мреже Ковинац

 • РСБ екипа
 • *****
 • Поруке: 1.426
 • Репутација: +365/-173
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #103 послато: 15 Октобар 2014, 22:50:16 »
Одржана изборна Скупштина, Шкундрић председник

Редовна седница Изборне Скупштине Спортског друштва Црвена звезда одржана је у среду 15. октобра у Медија центру ФК Црвена звезда.Седници је присуствовало 60 делегата који су изабрали ново руководство СД Црвена звезда. Све одлуке донете су једногласно.

Након избора радних тела Скупштине прешло се на усвајање Записника са претходне седнице, Финансијског извештаја и Извештајем о постигнутим спортским резултатима.

Делегати су потом једногласно изабрали да и у наредном периоду, на предлог 16 клубова, председник Скупштине СД Црвена звезда буде проф. др Петар Шкундрић, који је ову функцију обављао и у претходном мандату. За потпредседнике Скупштине изгласани су Владица Поповић, Виктор Јеленић и Аца Марковић.

Изабран је и нови Управни одбор који броји 20 чланова. Чланови Управног одбора СД Црвена звезда су: Срђан Рашковић, Иван Тодоров, Душан Цинцар, Влада Ковачевић, Ана Аврамовић, Дејан Стаматовић, Ђурђевка Ћерамилац, Звездан Терзић, Миодраг Лемајић, Горан Ђаковић, Иван Бошњак, Стојан Вујко, Будимир Раичковић, Бојан Димић, Драшко Марковић, Горан Голе, др Небојша Човић, Анђелка Вукмировић Радуловић, Жељко Пешут и Мирко Бутулија.

Потом су чланови Скупштине за генералног секретара једногласно изабрали Игора Милојевића.

Функцију председника Надзорног одбора обављаће Андреја Ђулић, а чланови су Стева Ђурановић и Зоран Тошковић.

Председник Савтеа СД Црвена звезда биће проф. др Мирослав Поповић, а чланови ће бити Ненад Перуничић, Алекса Марић, проф. др Драгољуб Кавран, Зоран Видаковић, Милош Тодоровић, Андрија Ђуришић, Љубомир Илкић, Милан Нинковић, Небојша Илић, Коста Фолгић, Стојан Мићовић, Милан Шутић, Братислав Нешић, Миодраг Јекнић и Стеван Милићевић.- Желео бих да се захвалим на указаном поверењу. То је додатна одговорност коју смо прихватили. Велики број новог руководства потиче из старог руководства. Желео бих да се захвалим свим досадашњим члановима руководства СД Црвена звезда који су дали свој допринос у раду Спортског друштва и чији је рад уткан у све ове резултате. Такође желео бих да се захвалим свима који су помагали Црвеној звезди и посебно компанији Гаспромњефт која је својом подршком посебно допринела свеукупном побољшању стања, без обзира што то стање није онакво какво би ми желели - истакао је председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић.

Одмах након седнице Скупштине СД Црвена звезда, уследила је конститутивна седница Управног одбора на којој је за предснедика УО СД Црвена звезда изабран Иван Тодоров, а за потпредседнике су изгласани др Небојша Човић и Ђурђевка Ћерамилац.http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&id=5656

Ван мреже Ковинац

 • РСБ екипа
 • *****
 • Поруке: 1.426
 • Репутација: +365/-173
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #104 послато: 24 Октобар 2014, 15:44:51 »
70 година радости

У сусрет великом јубилеју 70 година Спортског друштва Црвена звезда у припреми је календар за 2015. годину који ће се звати "70 година радости".На дванаестолисном календару ће се наћи фотографије из архиве Црвене звезде са најзначајнијих догађаја из историје црвено-беле породице.

Међу многобројним фотографијама ће се наћи и освајачи фудбалског Купа европских шампиона из 1991. године, кошаркашког Купа победника купова из 1974, кошаркшаког Купа европских шампиона за даме из 1979, атлетског Купа европских шампиона из 1989, ватерполо Лиге шампиона из 2013. године...

Своје место у календару добиће и легендарни спортисти наше породице, детаљи са утакмица који су нас много обрадовали, слике навијачких кореографија које су обишле цео свет, као и насловне стране календара из прошлих година које су обележиле време у којем су настали.

Промоција званичног календара Спортског друштва Црвена звезда "70 година радости" биће одржана у децембру.

http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&min=8&id=5696

Ван мреже Ковинац

 • РСБ екипа
 • *****
 • Поруке: 1.426
 • Репутација: +365/-173
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #105 послато: 05 Новембар 2014, 22:17:19 »
Одржан састанак са генералним секретарима клубова

У Прес центру СД Црвена звезда данас је одржан састанак са генералним секретарима и директорима клубова.Састанак је водио генерални секретар Спортског друштва Црвена звезда Игор Милојевић.

На састанку је договорено да се оформи Информативни центар Црвене звезде у којем би Спртоско друштво и клубови Црвене звезде сакупљали информације и договарали стратегију о даљем деловању.Ово је био први заједнички састанак, са којима ће се наставити и убудуће. У наредном периоду одржаће се и појединачни састанци са генерланим секретарима и директорима клубова из црвено-беле породице.http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&id=5787


Надам се да ће из овог проистећи боља сарадња међу клубовима нашег спортског друштва!

Ван мреже Ковинац

 • РСБ екипа
 • *****
 • Поруке: 1.426
 • Репутација: +365/-173
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #106 послато: 18 Децембар 2014, 01:05:43 »
Промоција календара "70 година радости"

Традиционални новогодишњи коктел Спортског друштва Црвена звезда и промоција календара "70 година радости" одржани су данас у спортској дворани СД Црвена звезда.Уз присуство бројних званица, ветерана и легенди из црвено-беле породице, првотимаца и чланова млађих категорија наших клубова, Спортско друштво Црвена звезда је обележило крај 2014. године.

Присутне је поздравио председник Управног одбора СД Црвена звезда Иван Тодоров, честитао црвено-белим спортистима на оствареним успесима и пожелео им много среће и успеха у наредној години, години у којој ће СД Црвена звезда обележити 70 година од оснивања.

Потом су чланови Управног одбора СД Црвена звезда, као и чланови Управа клубова уручили календаре "70 година радости" капитенима и истакнутим спортистима представницима клубова нашег Спортског друштва.

У име свих спортиста обратио се Јован Анђелковић, капитен јуниорског тима Кошаркашког клуба Црвена звезда који се захвалио и пожелео свима срећну Нову годину.

Уследило је заједничко фотографисање и још једна слика свих наших спортиста која ће заувек остати у витринама Спортског друштва као подсетник на овај предиван догађај.

http://sdcrvenazvezda.rs/index.php?mod=vest&min=0&id=6024

Ван мреже gromiko

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.531
 • Репутација: +687/-170
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #107 послато: 25 Децембар 2014, 18:14:07 »
Pošto nema mogućnosti za nove trofeje do kraja godine mogu da zaključim da smo u sezoni 2014/15 osvojili sledeće:

Evropski trofej:

1.Vaterpolo – seniori, Superkup Evrope

Titule:

1.Atletika - seniorke
2.Vaterpolo – seniori
3.Vaterpolo – seniorke
4.Mačevanje – seniorke, floret
5.Steljaštvo – seniorke, vazdušni pištolj
6.Streljaštvo – seniorke, mk pištolj
7.Odbojka – seniori
8.Ragbi 7 – seniori
9.Ragbi 13 – seniori
10.Tenis – seniori
11.Tenis - seniorke
12.Fudbal - seniori


Kupovi:

1.Atletika - seniorke
2.Vaterpolo – seniori
3.Vaterpolo - seniorke
4.Košarka – seniori
5.Odbojka – seniorke
6.Odbojka – seniori
7.Ragbi 15 - seniori


Uz to je osvojen i superkup za odbojkaše koji je i odbranjen tako da predstavlja prvi trofej u 2015. Druga mesta smo osvojili u svih 5 preostalih mačevalačkih disciplina, kao i u košarci, bridžu, veslanju, ženskoj odbojci, ženskoj košarci i džudou. U Evropi osim osvajanja vaterpolo superkupa Evrope značajno je pomenuti košarkaše koji su zaustavljeni u polufinalu Evrokupa kao i džudiste koji su treći u Evropi. U ragbiju 15 su nam napravili tehničke probleme i to je jedini razlog zašto nismo osvojili titulu, mada postoji mogućnost da nas naknadno proglase šampionom.12 titula šampiona u jednoj godini je i naš rekord a pre ove godine 12 puta smo bili šampioni 2010. i 1992. 7 kupova je takođe izjednačen rekord iz 1992. godine. Dakle veoma uspešna godina je iza nas iako ostaje gorak ukus zbog izbacivanje fudbalera iz Evrope. Poređenja radi, Partizan je osvojio samo 4 titule i ni jedan kup.

U Novoj 2015. godini ne možemo više braniti kup u vaterpolu (otišao Radničkom iz Kragujevca) a i titulu ćemo teško odbraniti. U fudbalu zaostajemo velikih 6 bodova. Ostale titule bismo mogli da odbranimo a uz to smo prvi favoriti u košarci i stonom tenisu. Šansu još tražimo u mačevanju, džudou, ženskoj odbojci...

Ван мреже miodrag

 • Члан клуба
 • Пријатељ РСБ-а
 • ****
 • Поруке: 13.613
 • Репутација: +3134/-923
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #108 послато: 01 Март 2015, 18:25:33 »
U sredu 4 marta povodom 70 rođendana naše SD Crvena Zvezda Žurnal poklanja poster Zvezdini prvaci evrope.

Ван мреже gromiko

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.531
 • Репутација: +687/-170
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #109 послато: 03 Март 2015, 22:19:04 »
WEB TV: 70 година СД „Црвена Звезда“, интервју са Гораном Обрадовићем...


Спорт нетворк је од 1. марта покренуо прву спортску онлајн телевизију на нашим просторима

   


„Спорт нетворк“ је покренуо јединствени WEB TV канал, на којем ћете моћи да погледате обиље материјала из света спорта, на већ добро познатој адреси www.sportnetwork.rs.

Осим онога на шта сте већ навикли кад је у питању „Спорт нетворк“, бићете у прилици да погледате емисије из њихове богате видео архиве, сада већ веома популарну емисију „Медаље заувек“, сведочанства наших прослављених спортиста, историјске мечеве који се и дан данас памте...

Наравно, као и свака телевизија, и WEB TV канал „Спорт нетворка“ обилује актуелним догађајима, обрађеним на аналитички начин. Такође, сваког дана ћете имати прилику да погледате ексклузивни интервју са познатим спортистима, итд.

У уторак, 3. марта могли сте да гледате ексклузивне интервјуе са министром омладине и спорта Вањом Удовичићем, као и једним од најбољих српским атлетичара Асмиром Колашинцем.

Такође, велику пажњу је изазвала емисије „ДНК Луковски“, у којој су Јанко Луковски, један од најбољих шутера свог времена, те Драган Луковски, освајач златне медаље на Светском првенству 1998. године, говорили о својој породичној причи, њиховом међусобном односу и каријерама.

Спортски извештач Љубиша Вукадиновић, који је обишао све континенте осим Аустралије, био је тема документарца о најпознатијем српском спортском новинару свих времена. Новинар Политике још из предратног периода, извештавао је са Мондијала у фудбалу, Летњих и Зимских олимпијских игара...

И у среду, 4. марта, на WEB TV каналу „Спорт нетворка“, за Вас је припремљено обиље материјала. Издвајамо емисију „70 ГОДИНА СД ЦРВЕНА ЗВЕЗДА“, у 12 часова не пропустите филм о успесима, легендарним утакмицама и великанима из Звездине породице, поводом великог јубилеја.

Горан Обрадовић, тренер наше најбоље атлетичарке Иване Шпановић, у ексклузивном интервјуу ће говорити о плановима и очекивањима пред најважнији догађај ове сезоне – Европско првенство у Прагу.

Програм за среду, 4. март:
о 70 година СД ,,Црвена Звезда“
о „Медаље заувек“, четврта епизода
о И то је фудбал
о Минијатуре: Донован Бејли
о Ексклузивно: Горан Обрадовић
о СП 1954.
о ВХС: Шибенка – Босна финале 1982/83, друго полувреме
о ЈСЛ: ФК Војводина
о ЈСЛ: ФК Чукарички
о ЈСЛ: ФК Рад
о „Спортнетворк“ у Лондону
о Представљамо: Миодраг Јотић, Кик Бокс Савез Војводине
о „Лаку ноћ“, четврта епизода
о „Олимпијске минијатуре“ О. Томпсон
о „Медаље заувек“, пета епизода
о Времеплов

žurnal

Inače biće interesantno ko će biti proglašen za sportistu i sportistkinju godine. Kod devojaka osim Arunovićke ozbiljan kandidat je Tatjana Jelača obzirom da je postala vicešampion Evrope a i sa klubom je osvojila duplu krunu. Kod muškaraca pretpostavljam da će nagradu dobiti Bobi. Ja bih voleo da Šele bude proglašen za naj sportistu obzirom da bukvalno treba spomenik da mu podignemo za sve što je učinio za nas za ove dve sezone. Gol u finalu kupa će verovatno ostati najbolji trenutak koji sam doživeo gledajući vaterpolo.

Ван мреже Ковинац

 • РСБ екипа
 • *****
 • Поруке: 1.426
 • Репутација: +365/-173
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #110 послато: 04 Март 2015, 00:11:03 »
Срећан 70. рођендан желим нашем спортском друштву, најтрофејнијем на овим просторима! Нека нам године пред нама донесу прегршт трофеја и стабилизацију свих клубова који су у кризи! Срећан рођендан, Црвена звездо!  :cz: :stari grb:

Ван мреже wolf

 • Члан клуба
 • Модератор
 • *****
 • Поруке: 3.440
 • Репутација: +2060/-20873
 • Jedina ljubavi zivota mog !!!
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #111 послато: 04 Март 2015, 02:27:42 »
Njenih 70 velicanstvenih godina. Zvezdo, ziva bila za navek, slavila puno trofeja i uspeha, srecnih trenutaka sa svojim sinovima.

SRECAN RODJENDAN CRVENA ZVEZDO  :ds: :stari grb: :srbijadelije:

Ван мреже miodrag

 • Члан клуба
 • Пријатељ РСБ-а
 • ****
 • Поруке: 13.613
 • Репутација: +3134/-923
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #112 послато: 04 Март 2015, 08:07:42 »
Sretan 70 rođendan našenm sportskom društvu i sve najbolje u budućnosti da što pre  dobijamo nove evropske prvake koji će se pridružiti Fudbalerima 1991,Vaterpolistima 2013,Karatistima 1997 i 1998 ,Atletičarima 1989 i Košarkašicama 1979.

Ван мреже Шапчанин

 • Члан клуба, Пријатељ КК
 • Пријатељ РСБ-а
 • ****
 • Поруке: 4.242
 • Репутација: +2051/-690
 • Рачунајте на нас!
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #113 послато: 04 Март 2015, 09:56:39 »
Срећан 70. рођендан, Црвена звездо!  :cz:  :stari grb:  :cz linije:

Ван мреже miodrag

 • Члан клуба
 • Пријатељ РСБ-а
 • ****
 • Поруке: 13.613
 • Репутација: +3134/-923
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #114 послато: 04 Март 2015, 12:45:10 »
Tatajana Jelača i Strahinja Rašović proglašeni za najbolje sportiste SD Crvene Zvezde u prošloj godini
http://www.b92.net/sport/olimpizam/vesti.php?yyyy=2015&mm=03&dd=04&nav_id=964527

Ван мреже gromiko

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.531
 • Репутација: +687/-170
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #115 послато: 04 Март 2015, 12:55:35 »
Nikada ne bih pogodio da će Strahinja dobiti nagradu. Već rekoh da smatram da je Šefik najviše zaslužio. Verovatno nije dobio jer ove sezone brani povremeno. Da nam je rođendan tamo pred kraj sezone drugačiji bi pobednici bili, jer ovako mi biramo najbolje između dva rođendana a nagradu ne mogu dobiti oni koji su otišli kao što su u ovom slučaju Prlainović ili Rađen. Čestitke pobednicima i da nas obraduju novim titulama (tu svrstavam i džudo klub koji je proglašen za najbolji klub jer je treći u Evropi a drugi u Srbiji ) .

На мрежи Mitska zver

 • Звездаш
 • **
 • Поруке: 410
 • Репутација: +106/-117
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #116 послато: 04 Март 2015, 12:58:16 »
Srecan rodjendan, da se vrate stari dani, dani radosti!

VOLIM TE ZVEZDO!

Ван мреже gromiko

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.531
 • Репутација: +687/-170
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #117 послато: 04 Март 2015, 13:30:48 »
Izgleda da je najbolji sportista Sava Ranđelović a ne Strahinja Rašović. Bar su tako objavili Žurnal i Sportal kao i na zvanična prezentacija vaterpolo kluba na faceu.

Ван мреже Sektor

 • J. Edgar Hoover
 • Пријатељ РСБ-а
 • ****
 • Поруке: 17.380
 • Репутација: +5222/-5572
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #118 послато: 04 Март 2015, 19:45:55 »

Ван мреже Дука

 • Звезда му је све
 • ****
 • Поруке: 1.883
 • Репутација: +626/-1117
Одг: Спортско друштво Црвена звезда
« Одговор #119 послато: 04 Март 2015, 20:38:54 »
Voditelj programa komentator sa Arene :)