Stavili su jednom na sajt FK-a sve trofeje a to je stvarno bio spisak sa gomilom netačnih podataka. Bavio sam se time i imam par nedoumica ali u svakom slučaju smo blizu po broju trofeja.
ATLETIKA:
Zvezda: 35 titula muškarci, 16 žene, kupovi 40 m + 18 ž. 1 titula prvaka Evrope.
Partizan: 25 titula muškarci, 11 žene, kupovi 8 m + 16 ž.
Evo već ovde ima nedoumice jer njima na sajtu piše da imaju titulu više kod muškaraca i dve više kod žena i to su dodali godine kada prvenstvo nije ni održano. I ne samo da nije održano nego je Zvezda te godine kao osvajač kupa (jer prvenstva nije bilo) učestvovala u Kupu šampiona.
AUTOMOBILIZAM:
Zvezda: 4 titule
BICIKLIZAM:
Partizan: 10 titula, 1 kup.
BOKS:
Zvezda 3 titule
Partitan 7 titula, 1 kup
BRIDŽ:
Zvezda: 3 titule, 2 kupa
VATERPOLO:
Zvezda: 4 titule, 2 kupa, 1 prvak Evrope, 1 evropski superkup, ‚1 titula i kup za žene
Partizan:
25 titula, 23 kupa, 7 puta prvak Evrope, 1 LEN kup, 1 Kup pobednika kupova, 2 evropska superkupa, 1 mediteranski kup, 2 evrointerlige i jedan kup za seniorke
VESLANJE:
Ovo mi je najveći problem. Ekipna prvenstva su nezvanična . Imaš tim koji je najviše medalja osvojio ali on ne dobija pehar šampiona. Slično je npr u kik boksu gde smo mi najbolji klub godinama ali ekipna titula ne postoji. Održava se ekipno prvenstvo na ergometru i tu mi imamo dve titule i 2 kupa. Oni sigurno imaju par titula, ali ne znam koliko tačno. To se od relativno skoro održava tako da ne verujem da mogu da imaju preko 10 titula.
DIZANJE TEGOVA:
Zvezda: 3 titule muškarci 1 žene
Partizan: 3 titule
KARATE:
Zvezda: 1 prvak sveta, 2 titule prvaka Evrope, 4 titule muškarci, 3 titule žene, 2 kupa muškarci i 1 kup žene.
Partizan: 2 titule prvaka Evrope 20 titula muškarci 5 titula žene (ovo samo s wikipedije)
KOŠARKA:
Zvezda: 1 Kup pobednika kupova, 15 titula i 7 kupova. Žene: 1 titula prvaka Evrope, 28 titula i 10 kupova
Partizan: 1 titula prvaka Evrope, 21 titula, 13 kupova, 3 kupa Radivoja Koraća, 6 Jadranskih liga. Žene: 7 titula, 4 kupa, 2 Jadranske lige.
KUGLANJE:
Zvezda: 6 titula i kup
Partizan: 6 titula
MAČEVANJE:
Zvezda: 44 titule muškarci, 44 titule žene, 5 kupova muškarci, 4 kupa žene.
ODBOJKA:
Zvezda: 10 titula muškarci, 27 žene, 12 kupova muškarci, 17 žene
Partizan: 11 titula muškarci , 9 žene , 7 kupova muškarci, 2 žene
PLIVANJE:
Zvezda: 3 titule i kup
Partizan: 8 titula
RAGBI 7:
jedna titula i jedni i drugi
RAGBI 15:
Partizan: 16 titula i 16 kupova (ovde ima i nešto drugačijih podataka ali ovo im je sa sajta)
RVANJE:
Partizan: 1 titula prvaka Evrope, 2 evropska kupa, 10 titula i 12 kupova.
Zvezda ima par titula ali naše SD iz nekog razloga to ne svojata.
RITMIČKA GIMNASTIKA

Partizan 8 titula
RUKOMET:
po 9 titula i jedni i drugi, Partizan 11 kupova mi 4.
STONI TENIS:
Zvezda 6 titula.
Partizan 12 titula muškarci, 4 žene i 1 kup.
STRELJAŠTVO:
Zvezda: 9 titula muškarci , 36 žene i 2 kupa.
Partizan: 27 titula muški, 28 žene i 8 kupova ( i ovo nije provereno)
TEKVONDO:
Zvezda 6 titula
TENIS:
Zvezda 19 titula muškarci a 11 žene.
Partizan 19 titula muškarci a 13 žene.
Naš klub tvrdi da ima 20 titula a isto je objavio i teniski savez. Iz nekog razloga naše SD beleži 19 titula.
FLORBOL:
Partizan 1 titula (mislim da ovo njihovo SD ne svojata ali nema veze)
FUDBAL:
Zvezda 1 titula prvaka sveta, 1 prvak Evrope, 2 srednjeevropska kupa, 26 titula 24 kupa.
Partizan 1 srednjeevropski kup, 25 titula i 12 kupova.
HOKEJ:
Zvezda 5 titula i 5 kupova.
Partizan 18 titula 3 kupa 1 Balkanska liga 2 Slohokej liga
Ovde može biti sporan naš kup iz 1980. jer tada Slovenci nisu hteli da učestvuju zbog neke svađe pa neki tvrde da je kup bio nezvaničan.
DŽUDO:
Zvezda 3 titule i 2 kupa
Partizan 7 titula i 1 kup
ŠAH:
Zvezda 10 titula, 8 kupova i 2 kupa za seniorke.
Partizan 3 titula prvaka Evrope, 23 titule i 12 kupova seniori i 1 titula i 7 kupova seniorke.
Inače mislim da ove titule prvaka evrope u šahu samo oni sebi priznaju jer sam našao da se takmičnje za klubove održava tek od 70 i neke a oni su kao ovo uzimali 50ih. Mogu da mislim kakvo je to "prvenstvo Evrope" bilo.
Dakle ukupno, bez njihovog veslanja (gde nemaju bog zna koliko titula sigurno):
Zvezda:
Prvak sveta 2 puta
Evrope 6
Ostali evropski trofeji 2
Regionalni 2
Titule 397
Kupovi 172
Ukupno: 581
Partizan
Prvak Evope 14 (sa sve ovim šahom koji je do jaja sumnjiv)
Ostali evropski trofeji 9
Regionalni 15
Titule 390
Kupovi 159
Ukupno 587
Dakle vode nešto malo pre svega zbog reginalnih i evropskih trofeja dok smo mi bolji u Jugoslaviji/Srbiji. I kada im se doda tih par titula u veslanju opet u ukupnom zbiru možemo da ih prestignemo već za godinu, dve.