Mi bi morali prije nego sto pogledamo sastav uprave, pogledati samu skupstinu, kao tijelo koje je iznad ove uprave. S obzirom da se na skupstini nije nitko oglasio povodom nicega, nego su samo digli ruke kada je to od njih zatrazeno, onda bi kritike trebale ici na same skupstinare, ali prvenstveno bi se svi clanovi trebali zapitati koja je svrha clanstvau Zvezdi.
Pitanja je mnogo, ja bi ih nabrojao samo neka:
1. Zasto se ne smanji broj clanova uprave ( razumijem Barsu i Real koji pod sobom imaju sve sportove, ali kada pogledas nasu brojku onda niti 160 zaposlenih nije mnogo, 10 zaposlenih na jednog clana), svrha pojedinih clanova je nepoznata i nitko se nije potrudio niti da objasni?
2. Zasto se nije postavilo pitanje NO, ili jeste, ali nesto sramezljivo? Znaci, ponovicu, svaka cast svima, ali jedna stvar je kontrolirati tudja poslovanja, a sasvim druga je kada si i odgovoran za to isto. Znaci nama ce finanacijski izvjestaj opet na kraju godine predstaviti ova uprava, umjesto da kontrolu provede Skupstina.
3. Nije se postavilo pitanje statuta i njihove namjere sa istim?
4. Nije se postavilo pitanje zasto se ignoriralo u postavljanju RG, skupstinu?
5. Ako se vec mijenjao statut po pitanju broja clanova uprave i odbora za hitna pitanja, zasto u iste nisu stavili predstavnike skupstine?
Itd...
Znam da je ova skupstina bila tematska i da se na njoj nisu rjesavala tako krupna pitanja, ali niti jedna jedina rijec, niti jedno pitanje, niti jedno obračanje? Ocito clanovi te skupstine ne shvacaju svoju odgovornost.
Kako je netko rekao pesimista sam, ali se nadam najboljem. U nadi isecekujem slijedecu skupstinu... Samo sto svi clanovi moraju biti svjesni, da je odogovrnost na opstanku kluba sada upravo na clanovima, i da su predstavnici clanova jednoglasno izglasali ovakav sastav uprave. Ako nekoga zanima tko je postavio Kokezu i slicne, odgovor je skupstina i clanovi kluba.