Скорашње поруке

Странице: [1] 2 3 4 5 ... 10
1
ФУДБАЛ / Одг: Дресови Црвене звезде
« Последња порука almatinac послато данас у 23:07:14 »
Što se mene tiče, opcija C je najbolja.
2
КОШАРКА / Одг: Скаутинг
« Последња порука laflarre7 послато данас у 23:06:20 »
Нисам ни знао искрено, видео неку вест на интернету да разматра опције у европи неке па рекох да питам модерацију. Чини ми се да му је задњи НБА уговор био са Хјустоном ако се не варам. Баш пише о томе и да му не пада на памет да се враћа у Америку.
3
СВЕТ ОКО МЕНЕ / Одг: Европске фудбалске лиге
« Последња порука cipri_slb послато данас у 23:05:40 »
Thanks bro'.Sinisa is a very strange man,maybe not a bad choice.is it done deal?

Yes yes.I'm not saying it's a bad choice, I don't know much of his work. But he doesn't seem much the type of coach for Sporting.
The president it's always interfering with the coach job, by sitting at the bench and then he goes to Facebook and writes public posts saying the players are not professional because they lost 2-0 to Atletico Madrid.

I don't know, from what i heard about Sinisa, he's not exactly the type of men to get along with mr.Carvalho  :mrgreen:

And then there's this thing, SPorting just lost very important players for free, i don't know if he's aware of the troubles he will have with the players and the board. Sporting will have an assembly next Saturday to depose the current President , if it happens the new board might decide to break the contract with Sinisa.

So like I said, it's a mess... No players and it might happen that next saturday Sporting President willl be depose and there will be new elections.
4
ФУДБАЛ / Одг: Дресови Црвене звезде
« Последња порука rille83 послато данас у 23:04:34 »
C


Sent from my iPhone using Tapatalk
5
Pa sigurno bi uradio nesto vise i bolje od onog stelta Ljajica.
6
УЗ ПИВЦЕ / Одг: Тема о форумашима
« Последња порука DenaraFCRS послато данас у 23:03:41 »
Pa bas nasao da se sprda sa nasom zemljom...
nije nego...

Aко за тебе ФСС представља земљу, онда си у праву.Не мери се нечији патриотизам по томе колико подржаваш репку. А да ли нам је земља за спрдњу је на теби да процениш.
7
Tacno tako
Radonjica u 11
8
КОШАРКА / Одг: Скаутинг
« Последња порука Ивањица навија за Звезду послато данас у 23:02:55 »
Претпостављам да је цела кошаркашка екипа гледала Бобија Брауна више пута, па питање какво је мишљење о њему. Пише се по интернету да разматра европу као следећу станицу у његовој каријери..

Bobi Braun je od februara u Olimpijakosu, ali nije briljirao kao svojevremeno u Montepaskiju ... uzece taj neki dobar ugovor u Evropi, ako ne ... Kina here i go
9
Nema šta da traži Jović u prvih 11 u našem načinu igre.
10
Били су у ужем избору Краснодар и Јарослав, али су отпали посљедњи, није због газде или нечега другог, него због потпуно нефудбалских ствари.
Странице: [1] 2 3 4 5 ... 10