Respect za brata Zvezdas_slo. Baš to - ko vam je "
najmiliji". Al, dobro, šta fali

?
ČESTITKE bratu Serbsta! Bebče i titula - ima li šta veće i jače i divnije?
Da ste nam svi - tvoja draga, ti i ti tvoje prvorođenče - živi i zdravi i da zajedno slavimo još mnogo, mnogo titula!
Mada, iskren da budem, ja bih dao SVE "titule" u ovoj trošnoj, korumpiranoj, jadnoj ligi za prolazak u grupnu fazu Lige šampiona!
Ne, nisam rekao, "za titulu LŠ!" Već "samo" za prolazak u grupnu fazu! Eto dokle smo se
srozali. Svi kompletno.
Kapiram ja, titula, pa titula… Ali u ovakvoj ligi "titula" mi zvuči… pa… pomalo
kretenski! Zaista ne uživam u njoj kao što sam znao da uživam u osvojenim prvenstvima u nekadašnjoj YU ligi… dok smo se 'rvali, sve do poslednjeg kola, sa Hajdukom, Dinamom, pa i Veležom, Sarajevom, Željom… A jedne godine čak i sa skopskim Vardarom!!!
BAŠ ZATO, hoću da gledam moju Zvezdu kako igra utakmice u EVROPI! Jer tu je njeno PRIRODNO mesto.
Znam. Ja sam navijački,
zvezdaški relikt. Onaj koji je bio "rođen na vreme" da bi mogao kao najbalaviji klinac da doživi i tragediju zvanu Panatenaikos u polufinalu KEŠ 1971., ali i BARI, BARI , BARI!
Rekoh sebi prilikom obeležavanja 20. godišnjice osvajanja Evrope, dao bih SVE (SVI SVI SVI!) da možemo ovo da ponovimo. Ili, makar, da se vratimo medj elitu. Što da ne? U bunaru smo sad, ali tamo nam JESTE mesto. SVI znaju ko smo - "Stella Rossa", "Red Star", "Rotter Stern"… cela Evropa.I baš zato, krajnje je vreme da krenemo da pravimo strategiju za POVRATAK. Nekada su Džaja, Cvele i Ljupko zajedno stvarali strategiju za OSVAJANJE EVROPE. E, pa, sad je to malo teže. "Malo"

. Ali, znam da možemo da skrojimo pametan petogodišnji program
za povratak u evropsku elitu.
Gde nam je i mesto. Ovo sam valjda ponovio 11 puta. Šta me briga.